سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برداشتن خال

افراد بسیاری هستند که از داشتن خال در چهره شان یا بدن خود رنج می برند و همین مسئله موجب می شود که به دنبال مرکزی باشند تا این خال ها را از بین ببرند؛ این دسته از افراد فکر می کنند که خال ممکن است تاثیر منفی بر روی

زیبایی شان بگذارد.

در بیشتر موارد وجود خال در بدن به دلیل ژنتیک یا مادرزادی می باشد و ممکن است تعداد این خال ها بیشتر از حد نرمال آن باشد که می توانند برای از بین بردن آن ها اقدام کنند زیرا برخی از این خال ها موجب بروز سرطان پوست می شوند.

خال هنگامی ایجاد می‌شود که سلول‌های پوستی به طور قالبی رشد می کنند و شما شاهد ظاهری برآمده و تیره بر روی سطح پوست خود می شوید؛ در چنین شرایطی می توانید از طریق روش های معروف برای برداشتن خال، از شرشان راحت شوید؛ اگر می خواهید در این باره بیشتر بدانید و با پزشکان متخصص و مراکز در حال فعالیت آن ها آشنا شوید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

برای برداشتن خال از چه روش هایی می توان استفاده کرد؟

برای این که بتوان خال های پوستی را برداشت، می توان از روش های مختلفی استفاد کرد که هر یک به نوعی دارای مزیت هایی می باشند و خال ها را از بین می برند، در ادامه این روش ها را برای شما ذکر خواهیم کرد :

لیزر : از جمله روش هایی که برای برداشتن خال مورد استفاده قرار می گیرد، لیزر است که برداشتن خال با لیزر به دلیل غیرتهاجمی بودن این روش، طرفدار بسیاری دارد؛ روش لیزر کمترین حالت تهاجم را با خود به همراه دارد چون بر روی پوست فرد هیچ گونه برشی ایجاد نمی شود و در نهایت خطر این که زخم به عفونت مبتلا شود بسیار کم است.

از این روش برای همه نواحی بدن استفاده می شود و دسترسی به ناحیه مورد نظر را به راحتی برای شما می کند و در طول یک جلسه می توان چندین خال را از برداشت؛ این روش بیشتر برای خال های مناسب است که ریز مناسب می باشند و بهتر است که از این روش برای خال های صورت استفاده شود تا احتمال به وجود آمدن زخم و اسکار کمتر باشد؛ مدت زمان مورد نیاز برای از بین بردن خال با لیزر تقریبا 30 تا 40 دقیقه می باشد.

RF : خال هایی که ظاهرشان تخت و سطحی است و رنگ تیره ای دارند را نمی توان با لیزر از بین برد و در بیشتر موارد این گونه خال های مسطح تیره رنگ را با دستگاه RF بر می دارند.

جراحی : برخی از خال ها به برش و بخیه نیاز دارند چون که سلول های ناحیه مورد نظر با گذر زمان شروع به رشد کردن می کنند و مجدد موجب به وجود آمدن خال دیگری می شوند؛ از این رو خال به همراه بخشی از پوست بریده می شود و در نتیجه بخیه زده می شود؛ جایی که از بخیه به جای می ماند بسیار کوچک است و پس از گذشت مدتی برطرف خواهد شد؛ این کار بعد از بی حسی ناحیه مورد نظر بوسیله چاقوی جراحی انجام می شود.

فریز کردن : برخی از خال ها که احتمال سرطانی شدنشان وجود ندارد و در پوست دارای ریشه عمیقی نیستند که برای از بین بردن آن ها می توان از روش فریز کردن استفاده کرد؛ روش فریز کردن با نیتروژن مایع انجام می شود که برخی اوقات برداشت خال به روش فریز کردن موجب به جای ماندن یک اسکار کوچک خواهد شد.

کوتر : از جمله روش هایی که برای از بین بردن خال ها بسیار قدیمی و منسوخ شده اند، روش حرارتی یا کوتریزاسیون می باشد؛ به دلیل تعیین نکردن کاملا دقیق میزان عمق آسیب بافتی و احتمال زیاد به وجود آمدن اسکار، مخصوصا برای برداشتن خال هایی که در صورت اند، امروزه استفاده از این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود.

پس از برداشتن خال به چه نکاتی باید توجه کرد؟

پس از این که شما خال های چهره یا بدن خود را برمی دارید، باید به برخی نکات و توصیه ها توجه کنید تا هیچ مشکلی پس از آن برایتان به وجود نیاید؛ این نکات به شرح زیر می باشند :

  • پس از برداشتن خال باید برای ناحیه مورد نظر مقداری کافی از بهترین کرم ضدآفتاب موجود در بازار که دارای SPF 30 و یا بالاتر است استفاده کنید.
  • سعی خود را کنید که در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  • هر 6 ماه یک بار به مرکز مورد نظرتان مراجعه کنید تا پزشک شما از احتمال بازگشتن خال و رشد دوباره آن ها جلوگیری کند.
  • به صورت کاملا مرتب از پمادهایی که دکتر برای شما تجویز کرده است استفاده نمایید تا تغییر یافتن رنگ پوست بهبود یابد.
  • دقیقا بعد از برداشتن خال می توانید مجددا به فعالیت روزمره خود ادامه دهید.
  • ترمیم شدن پوست صورت انسان به طور تقریبی دو هفته زمان می برد که بهتر می باشد در این مدت زمان از لوازم آرایشی در ناحیه مورد نظر استفاده نکنید.
  • اگر پس از برداشتن خال با روش لیزر، پوست ناحیه مورد نظر دچار تغییر رنگ شد، پس از گذشت دو هفته بهبود می یابد.

برداشتن خال چه عوارض و معایبی به همراه دارد؟

زمانی که شما از یکی از روش های ذکر شده برای حذف خال های صورت یا بدن خود استفاده کردید، ممکن است که عوارض و معایبی برای شما به وجود آورند که باید در چنین شرایطی به بهترین مرکز برداشتن خال در تهران مراجعه کنید تا برای رفع این عوارضات اقداماتی انجام دهند؛ این معایب به شرح زیر می باشند :

قرمز شدن جای خال : به طور معمول پس از جراحی کردن یا لیزر خال، قرمزی ایجاد می شود که به مرور زمان توسط بهترین دکتر برداشتن خال از بین می رود.

اسکار (جوشگاه یا رد) : می توان گفت که باقی ماندن اسکار پس از جراحی کردن خال، کاملا به مهارت دکتر مورد نظر و نوع ترمیم پوست بیمار بستگی دارد ولی خال‌هایی که بزرگتر هستند، ممکن است که رد بیشتری از خود به جای بگذارند و همچنین خال‌هایی که بر روی نواحی برجسته‌ گونه‌ها قرار دارند، رد بیشتری بر روی پوست می گذارند.

در ضمن خال‌هایی که در گردن، قفسه‌ سینه و اندام وجود دارند، ممکن است موجب به وجود آمدن گوشت اضافی در محل برداشت خال شوند؛ برداشتن خال در نواحی مقعر صورت مانند بناگوش و خط خنده، نتیجه بسیار خوبی خواهند داشت و در خیلی موارد هیچ ردی به جا نمی گذارد.

تیره شدن جای خال : در برخی از پوست‌ها، به ویژه نوع تیره‌تر، ممکن است که جای خال کمی تیره شود که آن‌ نیز در طول مدت چند هفته تا چند ماه از بین مییرود.

هزینه برداشتن خال در تهران چه مقدار می باشد؟

برای برداشتن خال باید شما هزینه ای را پرداخت کنید که البته مقدار مبلغی که باید پرداخت شود، به موارد مختلفی بستگی دارد که در ابتدا دکتر به آن توجه می کند.

به طور مثال نوع خالی که شما در صورت و بدن دارید، تعیین کننده روشی است که باید مورد استفاده قرار بگیرد و پس از مشخص شدن روش برداشتن خال، هزینه تعیین می شود زیرا هر روشی مطابق با سخت و آسان بودنش به پرداخت هزینه متفاوتی نیازمند است.

مورد موثر دیگر در هزینه برداشتن خال، مربوط به مرکزیست که شما مراجعه می کنید زیرا در صورتی که کلینیک در بهترین منطقه تهران واقع شده باشد، ممکن است شما هزینه بیشتری را بپردازید، در ضمن تجهیزات مورد استفاده در کلینیک و تجربه پرسنل فعال در آن، می تواند بر روی هزینه برداشتن خال تاثیر بگذارد.

به طور کلی موارد مختلفی می توانند در هزینه برداشتن خال موثر واقع شوند که در ابتدای کار، در بهترین مرکز برداشتن خال در تهران با در نظر گرفتن تمام این موارد، هزینه به شما اطلاع داده می شود، در صورتی که می

خواهید اطلاعات کافی در این باره کسب کنید می توانید به سایت ما مراجعه کنید و پاسخ سوال خود را بیابید.